Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Improving Collaboration by Adding Social Capabilities to Email

Verbeter samenwerking door sociale vaardigheden in e-mail verkeer

In potentie kunnen social software en andere real-time communicatie toepassingen e-mail vervangen. E-mail is echter nog steeds de primaire communicatietool van de zakelijke wereld. Daarom moeten beide communicatievormen niet los van elkaar staan.

Sociale technologieën krijgen steeds meer een bedrijfskritisch karakter, waardoor de acceptatie van het sociale aspect toeneemt. Om sociale technologieën echter effectief te gebruiken is integratie met bestaande collaboration tools en processen van belang. Integratie met e-mail staat daarbij bovenaan. Dit is noodzakelijk om de gebruiker een naadloze overgang te bieden naar een nieuwe werkomgeving.

Bedrijven staan ​​onder toenemende druk om nieuwe werkwijzen te implementeren en te blijven voldoen aan veranderende verwachtingen van de werknemer, klant en partner. Het goed inrichten van de “sociale workflow” kan hierbij een belangrijke ondersteuning zijn.

Download de whitepaper
In deze whitepaper staat beschreven welke aspecten met name van belang zijn bij de invoering van een “social business” strategie, met aandacht voor:

  • integratie van communicatietools
  • inbedding in de werkprocessen
  • culturele veranderingen
  • perceptie management

Download deze whitepaper en ontdek hoe een social strategie kan zorgen voor een verbeterde samenwerking in de organisatie.

 

Download de whitepaper
Download