Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

ICT-infrastructuur wordt onzichtbaar

Applicaties uit de kraan

U wilt een IT-infrastructuur die het gewoon doet: een flexibel datacenter, waarbij back-up en herstel van uw data eenvoudig zijn te raadplegen. Dit wordt ook wel een onzichtbare infrastructuur genoemd. Dit nieuwe begrip lichten we hieronder verder toe.

Wat is een onzichtbare infrastructuur?

Een onzichtbare infrastructuur is een IT-infrastructuur waarbij de klant zich niet druk hoeft te maken om de technologie achter de schermen, maar zich alleen op de applicaties hoeft te focussen. Nutanix profileert zich als aanbieder van onzichtbare infrastructuren, waarbij server, opslag en virtualisatie als het ware uit de kraan komen.

Eisen aan onzichtbare infrastructuur

Zo’n nieuwe architectuur maakt een nieuwe manier van databescherming en -beheer onmisbaar.  Hier komt Commvault om de hoek kijken. De back-up, recovery en archivering van data en virtuele machines is bij dit vernieuwende bedrijf in goede handen. Of u nu de hypervisors van VMware, Hyper-V of Acropolis gebruikt, met de combinatie Nutanix plus Commvault is een onzichtbare infrastructuur binnen handbereik.

Voordelen van werken met Nutanix en Commvault

in deze solution brief worden 5 redenen genoemd waarom het combineren van Nutanix en Commvault u concrete voordelen biedt. We noemen alvast de volgende voordelen:

  • De infrastructuur van uw datacenter wordt minder complex, goedkoper en milieuvriendelijker.
  • Uw investeringen in IT-infrastructuur leveren eerder resultaat op.
  • Data kunnen zonder problemen tussen hypervisors en clouds worden getransporteerd.

Benieuwd naar de andere voordelen van het ijzersterke team Nutanix/Commvault? Die leest u in de solution brief onder de downloadknop.

 

Download de whitepaper
Download