Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

ICT en HRM: Een totale visie op Het Nieuwe Werken

Succesvol implementeren van Het Nieuwe Werken – ICT en HRM

Het Nieuwe Werken (HNW) staat al een tijd sterk in de belangstelling. Al is het vaak door de werknemer ingegeven, ook de organisatie kan er voordeel uit halen. Toch is het nieuwe werken voor veel ondernemers en organisaties nog een vaag begrip.

“De medewerker die via HNW kan werken op een door hem zelf gekozen plaats en tijdstip, is niet alleen geholpen met een mooie computer en (mobiel) internet. Er zijn veel meer zaken die geregeld moet worden.”

Verschillende disciplines
Er wordt nog te weinig verteld hoe de invoering van HNW gestalte moet krijgen. Als dat wel gebeurt is nog te vaak vanuit een enkele discipline, bijvoorbeeld vanuit de techniek of vanuit de kant van de arbeidsvoorwaarden en het arbeidsrecht.

Beide disciplines horen bij elkaar. Wanneer Het Nieuwe Werken wordt ingevoerd met oog voor beide disciplines, vanuit het perspectief van de medewerker en die van de organisatie, biedt het de organisatie mogelijkheden om het volgende te realiseren:

  • Flexibelere organisatie
  • Efficiëntere organisatie
  • Stimulatie van innovatie
  • Kosten verminderen
  • Personeel aan organisatie binden

Download de whitepaper
Download de complete whitepaper en lees meer over het succesvol implementeren van Het Nieuwe Werken gedacht vanuit verschillende disciplines en hoe dit voordelen biedt voor de werknemer en de organisatie.

 

Download de whitepaper
Download