Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

IBM MobileFirst

De voordelen van een mobiele organisatie

Mobiliteit is vandaag de dag een van dé belangrijkste communicatie en interactie middelen tussen werkgevers en klanten. Uit onderzoek komt naar voren dat 91% van de mobiele gebruikers hun mobiele apparaat zelfs 100% van de tijd binnen handbereik houden.

Mensen gebruiken hun mobiele apparaten voor veel verschillende doeleinden. Talloze vertrouwelijke handelingen met de bank, winkels, vliegtuigmaatschappijen en andere economische of sociale partijen. Met al deze mobiele interacties komen grote hoeveelheden data vrij, met bijvoorbeeld feiten over klantgedrag. Normaal gesproken zijn deze klantgedrag gegevens moeilijk te verkrijgen.

Op basis van dit klantgedrag worden er ook campagnes met mobiele advertenties gehouden. 75% van de mobiele shoppers onderneemt ook actie op deze mobiele advertenties. Eindgebruikers worden steeds intelligenter en worden dan ook steeds handiger in het taggen en aanvoelen van advertenties voor mobiele apparaten.

De mobiele uitdagingen aangaan
Terwijl er steeds meer kansen komen voor mobiele aanwezigheid, komen er ook een aaltal uitdagingen om de hoek kijken. Drie van deze uitdagingen zijn:

 • Betrokkenheid
  Anonieme consumenten kiezen zelf waar ze bij betrokken willen zijn en wanneer.
 • Uitbreiding
  Compatibiliteit tussen verschillende mobiele apparaten, systemen en machines is noodzakelijk.
 • Uitvoering
  Zakelijke transacties moeten continu geactiveerd zijn, met een lage vraag en antwoord wachttijd.

Waarom een mobiele organisatie?

 • Nieuwe klanten, stijgende productiviteit en mobiele interactie.
 • Klanten betrekken bij een nieuwe relevante ervaring door middel van apps.
 • Innovatie door middel van cloud technologieën.

MobileFirst
IBM MobileFirst is ontworpen om organisaties de mogelijkheid te geven interacties om te zetten in kansen met een blik op ROI. MobileFirst helpen organisaties bij het realiseren, bouwen en implementeren van oplossingen die:

 • Interacties omzetten in nieuwe kansen voor ROI.
 • Gebruik maken van cloud gebaseerde oplossingen voor het vast leggen van unieke mobiele informatie.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over het worden van een mobiele organisatie. Lees in de whitepaper meer over de voordelen van een mobiele organisatie en een introductie op MobileFirst.