Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Hyper geconvergeerde infrastructuren: een nieuwe generatie dient zich aan

E-boek: Next-Generation Hyperconverged Infrastructure voor dummies

Iedere IT’er die ooit te maken kreeg met een on-premise datacenter weet dat het beheren en onderhouden van zo’n datacenter complexe materie is. Je hebt namelijk te maken diverse silo’s, elk met hun eigen opslag-, reken- en netwerkcapaciteiten. Daarom kozen steeds meer bedrijven het afgelopen decennium voor geconvergeerde en hyperconvergeerde infrastructuren (HCI).

Een onzichtbare infrastructuur

Een hyper geconvergeerde infrastructuur integreert alle losse elementen en combineert jouw losse reken-, opslag- en netwerkcomponenten in één infrastructuur die je beheert via een centraal platform. Je hebt niet langer te maken met een veelvoud aan leveranciers en oplossingen, maar met één vendor die jou een totaalpakket levert. Een stuk eenvoudiger dus. Maar de tijd staat niet stil, ook niet voor hyper geconvergeerde infrastructuren. Dit for dummies e-boek neemt je mee in de wereld van HCI en laat je zien hoe de volgende generatie hyper geconvergeerde infrastructuur eruitziet.

Download dit Dummies e-boek en lees meer over:

In het eerste hoofdstuk van dit e-boek lees je meer over de geschiedenis van de hyper geconvergeerde infrastructuur. Waarom werd het beheer en onderhouden van een eigen datacenter opeens zo complex? Waarom was een cloudmigratie niet dé oplossing voor veel bedrijven? Daarna gaat dit boek verder in op onder andere:

  • Het verschil tussen geconvergeerde en hyper geconvergeerde infrastructuren
  • Altijd en overal workloads ondersteunen
  • Klaarstomen voor nieuwe diensten zoals Database-as-a-Service en Internet of Things
  • IT-beheer eenvoudiger maken met de inzet van machine learning
  • Keuzevrijheid in hardware en hypervisor
  • Hoe gaan de next-gen infrastructuren om met security?
  • En hoe zit het met de cloud?

Benieuwd hoe de toekomst van hyper geconvergeerde infrastructuren eruit ziet? Of wil je meer weten over hyper geconvergeerde infrastructuren in het algemeen? Download dan hier dit for dummies boek en je ben in no-time weer helemaal bij!

 

Download de whitepaper
Download