Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Hybride cloud: 4 motivaties om te migreren

Meer data, minder kosten

Uit onderzoek is gebleken dat driekwart van de grote bedrijven gebruik maakt van een vorm van cloud-mogelijkheden. Dit betekent niet meteen dat ze hun eigen IT-systemen gelijk de deur uit doen. Het is zelfs gebleken dat organisaties de mogelijkheden van de cloud hebben geïntegreerd met hun traditionele IT-systemen. Dit noemen we de hybride cloud.

4 motivatiepunten om over te stappen naar een hybride cloud

Vandaag de dag maakt 64% van de cloud-gebruikers adopters gebruik van een vorm van hybride cloud. De verwachting is dat dit percentage in de komende jaren nog flink zal groeien. Maar waarom groeit dit aantal zo hard? Dit zijn de 4 belangrijkste motivaties:

  1. Het verbeteren van de productiviteit
  2. Betere beveiliging en minder risico’s
  3. De kosten worden verminderd
  4. De schaalbaarheid van de werkdruk

Stap over op hybride!

Hoe pakt u het overstappen naar de hybride cloud dan aan? In deze whitepaper wordt stilgestaan bij de uitdagingen die komen kijken bij het overstappen naar de cloud. Zo hebben veel organisaties te maken met een mix van werklast data van verschillende groottes en performance eisen. Homogene opslag is daar dan vaak niet de oplossing voor.

Meer data beheren tegen dezelfde kosten

Download de whitepaper voor meer informatie over het overstappen naar de hybride cloud. Zo wordt ook stilgestaan bij de uitdagingen van de groei van de hoeveelheid data zonder dat hier extra kosten bij komen kijken. Lees snel verder en kom erachter wat de voordelen voor uw organisatie kunnen zijn!