Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Hybrid cloud: wat zijn de eisen voor gebruik en gemak?

Verbeter de efficiëntie van uw datacenter

Een efficiënter datacenter, snellere levering van services en lagere kosten. Dit zijn enkele beloftes die gemaakt worden bij een nieuwe cloudoplossing. Maar bij de integratie hiervan komen veel nieuwe uitdagingen kijken.

De hybrid cloud: eisen en wensen van de organisatie

Om het migratietraject succesvol te laten verlopen is het van groot belang dat de bestaande techniek soepel integreert met de nieuwe techniek. Hierdoor kan de organisatie onverstoord doorgaan op de bestaande infrastructuur en profiteren van de aanwezige kennis en expertise. Een efficiënter datacenter en de ondersteuning en ontwikkeling van applicaties zorgen ervoor dat de efficiëntie van het werken omhoog gaat.

De voordelen

Een van de kenmerken van een hybride IT-omgeving is dat het zowel uit private als public clouds bestaat. Enkele van de voordelen voor uw organisatie staan hieronder op een rij:

  • Beheer bestaande, traditionele IT en applicaties op één scherm.
  • Stap over vanuit eerdere virtuele omgevingen of start een nieuwe omgeving.
  • Blijf gebruik maken van uw bestaande IT-investeringen dankzij de compatibiliteit met vrijwel alle managementtools voor infrastructuur en operations.
  • Ontwikkel toepassingen om resources direct te kunnen openen en wijzigen met behulp van OpenStack-gebaseerde software Application Programming Interfaces (API's).
  • Ontwikkel nieuwe toepassingen.
  • Houd al uw opties open door de ondersteuning van een groot aantal besturingssystemen en virtualisa­tietechnologieën zoals VMware, Microsoft Hyper-V en Red Hat KVM.

Iets voor uw organisatie?

In deze brochure vindt u een HPE Helion portfolio van cloudproducten, services en geïntegreerde oplossingen. HPE Helion is onder andere gebaseerd op OpenStack-technologie. Het bouwen, beheren en gebruiken van applicaties in een hybride omgeving wordt hiermee sterk vereenvoudigd. Lees de brochure voor meer informatie en de voordelen van een hybride IT-omgeving.