Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Hosting op maat: de mogelijkheden op een rij

Drie kritische succesfactoren voor het uitbesteden van hosting

Voor veel organisaties is het wegvallen van de communicatievoorzieningen niets minder dan een ramp. In de markt is een toenemende behoefte aan totaaloplossingen voor de gehele communicatieketen waar te nemen. Daarbij gaat het, behalve om de centrale systemen, ook om de bijbehorende software en verbindingen.

Voor bedrijfskritische applicaties en/of processen is maatwerk steeds vaker de succesfactor. Elke organisatie heeft namelijk zijn eigen branchespecifieke bedrijfsprocessen.  Bij het uitbesteden van technisch systeembeheer zijn drie kritische succesfactoren van belang:

  • Betrouwbaarheid en integriteit data
  • Beschikbaarheid, hardwarevoorzieningen en verbinding
  • Veiligheid gehele keten

De hedendaagse technologie maakt het voor elk van deze drie onderdelen mogelijk afgewogen keuzes te maken. Het toepassen van geavanceerde faciliteiten zoals Storage Area Networks en virtualisatie vormen daarbij de basis voor een Hosting-omgeving die precies doet wat klanten er van verwachten: optimale betrouwbaarheid van hun bedrijfskritische mobiele applicaties zonder zorgen!

Lees gratis de volledige whitepaper waarin een overzicht wordt gegeven van de hedendaagse hosting-dienstverlening. Door het lezen van deze whitepaper kan worden bepaald welke outsourcingstrategie het best bij de organisatie past.

 

Download de whitepaper
Download