Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Hoe verandert de functie van interactie?

Creëer interactie met mobiele apparaten

In de moderne samenleving wordt het steeds normaler dat consumenten gebruik maken van een prijsvergelijkingservice tijdens het shoppen en tieners doen gerust inkopen via movie maker software voor de ipad. In de hedendaagse moderne samenleving worden deze ontwikkelingen als alledaags gezien. Deze trends impliceren een verandering waar digitale interactie ook belangrijk wordt in een zakelijke sfeer. Daarnaast is het bij interactie van belang dat er business kan en zal plaatsvinden tussen twee derden.

De verschillende vormen van interactie
Nieuwe technologieën, zoals mobiele apparaten veranderen het kanaal van interactie. Maar wat nog belangrijker is dat de mobiele interacties plaatsvinden in een andere hier en nu context. Mobiele apparaten zijn altijd bij de hand en wordt gezien als een geliefde manier om te communiceren met de wereld. Zo heeft u de mogelijkheid om informatie te openen als u onderweg bent of als u een vriend met real-time informatie moet adviseren. Bij interactie kunt u ook denken aan het delen van een klassieke vorm van informatie, zoals bankrekeningnummers. Bovendien heeft de groei van social media ervoor gezorgd dat consumenten verachten dat zei geïnformeerd worden met de juiste informatie en dat zei deze adviezen weer kunnen doorsturen en delen met anderen.

Systems of Interaction
Deze functies veranderen de manier van interactie en hoe deze moet worden gecoördineerd, beheerd en gecontroleerd. ‘Systems of Interaction’ is een overkoepelende term ontwikkeld door Forrester en IBM gecreëerd voor new-age bedrijven. Systemen voor interacties helpen u om meer engagement te creëren in applicaties en processen. Zo kan men systemen installeren voor zowel mobiele apparaten en corporate backend systemen.

Download deze whitepaper
In dit document leest u alles over de manier waarop organisaties interactie kunnen stimuleren door middel van mobiele apparaten.