Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Hoe toekomstbestendig zijn jouw bedrijfsapplicaties?

Ga aan de slag met deze 3 belangrijkste elementen

Elke organisatie leunt vandaag de dag op applicaties. Sommige applicaties zijn zelfs zodanig verweven met je manier van werken dat ze kritisch zijn voor jouw bedrijfscontinuïteit. Een probleem in deze applicaties zorgt niet alleen voor onvoorziene kosten voor de oplossing, maar gaat verder in reputatieschade en verlies van inkomsten. Voorkomen is beter dan genezen! Download daarom nu deze whitepaper en ontdek hoe jij zorgeloos en zelfverzekerd aan de slag kan met jouw bedrijfskritische applicaties.

Inzicht in je zwakke punten

Je bedrijfskritische applicaties zijn zowel het kloppende hart als de achilleshiel van je organisatie. Precies daarom maken ze je zo kwetsbaar. Steek daarom tijd en energie in 3 belangrijke elementen: beschikbaarheid, beheer en beveiliging. Behalve de top 6 zorgen met betrekking tot bedrijfskritische applicaties, ontdek je ook het volgende:

  • Bescherm je applicaties en achterliggende data tegen geavanceerde cyberdreigingen
  • Verzorg een continue bewustwording rondom veiligheidsrisico’s
  • Maak ruimte voor het verbeteren en innoveren van applicaties
  • Ontdoe jezelf van operationele zorgen

Stabiliseer je applicatielandschap

Een toekomstbestendige omgeving bepalen voor jouw bedrijfskritische applicaties gaat een stuk verder dan de vraag waar ze gaan draaien. Lees in deze whitepaper welke elementen je moet toevoegen om de hoogst mogelijke beschikbaarheid, eenvoudig beheer en geavanceerde beveiliging te behalen.

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

Orange Business (voorheen: Login Consultants en Basefarm) ondersteunt u bij de digitale transformatie op het gebied van de digitale werkplek en (multi)cloud. Van strategisch en technisch advies, ondersteuning bij implementatie of migratie tot volledige IT-outsourcing. Samen zorgen wij voor de best passende cloud- en werkplekoplossingen die u de flexibiliteit bieden om uw strategische uitdagingen aan te gaan.

Lees verder

 

Bezoek de website