Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Hoe maak je medewerkers positief over hun werkplek?

Dezelfde ervaring op het werk als thuis

Zorgmedewerkers verwachten op hun werkplek dezelfde ervaring als dat ze thuis hebben met hun devices. Vaak is dit nog niet het geval. De werkplek wordt gezien als traag en de werkomgeving, in veel gevallen een VDI, werkt niet soepel op alle devices. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers wel fijn werken? Dat komt aan bod in deze webinar.

Wat willen mijn medewerkers?

Om een goede werkplek te organiseren moeten zowel de medewerkers als de IT binnen de organisatie hier tevreden mee zijn. Het is daarom belangrijk om stil te staan bij de verwachtingen en behoeften van beide partijen. Voor medewerkers is dit bijvoorbeeld de behoefte om op elk device te kunnen werken en zelf te kiezen welke applicaties ze gebruiken. Voor de IT-afdeling moet het gemakkelijk zijn om de werkplek af te stemmen op specifieke groepen medewerkers en moet er een mogelijkheid zijn tot innovatie.

Wat komt aan bod in deze webinar?

Tijdens deze webinar komt aan bod hoe je jouw medewerkers een goede werkplek aanbiedt die makkelijk te beheren is door IT. Dit komt onder andere aan bod:

  • Trends voor werkplekken
  • Wat is een cloud werkplek?
  • Demo: Hoe werkt een medewerker in een cloud werkplek
  • Voordelen van een cloud beheerde werkplek
  • Hoe zorg je voor een goede gebruikersadoptie

Op weg naar een moderne cloud werkplek

Een cloud werkplek draagt bij aan een betere samenwerking, zowel intern als extern. Ben je benieuwd naar de rest van de voordelen en hoe dit er precies uitziet voor medewerkers? Bekijk dan deze webinar!

 

Bekijk Webcast