Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Hoe laat je zorgteams beter samenwerken?

Maak een eind aan inefficiëntie!

Wist je dat een zorgmedewerker ongeveer 40% van zijn of haar tijd kwijt is aan administratie? Omslachtige IT-systemen, papierwerk en dubbele registraties zijn de grote boosdoeners en zorgen ervoor dat steeds minder tijd gaat naar het verlenen van zorg. Geen goed vooruitzicht als we weten dat de zorgbehoefte door de vergrijzing van de bevolking alleen maar toeneemt. Tijd dus om de zaken anders aan te pakken en weer tijd vrij te maken voor zorg. In deze webcast vertelt Jacco Weijers, functional consultant bij Rapid Circle, hoe je Microsoft Teams inzet om zorgteams veiliger en efficiënter te laten samenwerken.

Wat is Teams?

Teams is een op chat gebaseerd platform waarin medewerkers, teams en organisaties snel documenten, informatie en tools met elkaar kunnen delen. Het gesprek staat in Teams centraal waarbij je naar lieve lust content kan toevoegen om het gesprek te ondersteunen. Zo brengt Teams mensen en groepen bij elkaar en biedt het een platform om samen te werken.

Wat mag je van deze webcast verwachten?

Tijdens dit webinar word je bijgepraat over onder andere:

  • De mogelijkheden van Teams
  • De voordelen voor medewerkers en zorgteams
  • Praktische informatie zoals bijvoorbeeld: Hoe zet ik een Team op?
  • En nog veel meer!

Start nu met beter samenwerken

In deze praktische webcast praat Jacco Weijers je bij over de mogelijkheden van Teams voor jouw organisatie. Je ontdekt de ins en outs van deze samenwerkingstool en laat op die manier zorgteams veiliger en leuker samenwerken!

 

Bekijk Webcast