Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Hoe kan IT maximaal bijdragen tot het succes van uw organisatie?

IT-automatisering: realiseer ITaaS in 5 stappen

Van organisaties wordt in deze digitale wereld verwacht dat ze zich blijven aanpassen aan de veranderende realiteit. Daarnaast is innoveren een vereiste, waardoor de IT-afdeling onder hoge druk komt te staan. Om de optimale bijdrage te leveren aan het succes van de organisatie hebben de ontwikkelaars, systeem- en applicatiebeheerders snel toegang nodig tot de resources en IT-services die vanuit het datacenter of externe cloud-providers geboden worden. IT-automatisering zorgt ervoor dat IT-services op afroep beschikbaar zijn, terwijl u de regie in handen houdt.

Spanningsveld

In tegenstelling tot wat we gewend zijn van IT in de privésituatie, duurt de uitrol van IT-services binnen de werkomgeving vaak veel langer. Hierdoor ontstaat een spanningsveld tussen de gebruiker en de beheerders.

Automation en Orchestration

Om dit spanningsveld te doorbreken kan de organisatie automation en orchestration inzetten. Omdat de ICT hiermee vanuit een portal als een service wordt aangeboden kunnen meer resultaten worden bereikt. De manier waarop een IT-service wordt uitgerold kan hiermee gemodelleerd worden binnen een workflow.

Ga aan de slag met uw IT-automatisering

Download de whitepaper om erachter te komen wat de voordelen zijn voor uw organisatie als ervoor gekozen wordt om IT as a Service (ITaaS) in te zetten. Zo wordt dieper ingegaan op de 5 stappen die gezet moeten worden om ITaas te realiseren. Lees de whitepaper en ga aan de slag met uw IT-automatisering.

 

Download de whitepaper
Download