Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Het weer op jouw SharePoint Portaal

Microsoft lanceert in een rap tempo nieuwe webonderdelen voor Moderne SharePoint Team- & Communicatie Sites. Deze moderne webonderdelen worden regelmatig van updates voorzien en nieuwe worden gelanceerd. Ik houd dit in de gaten via Twitter of het berichtencentrum in Office 365. Niet lang geleden werd een nieuw web onderdeel gelanceerd: Het weer webonderdeel!

webonderdeel weer

Hoera! Op het eerste gezicht denk je wellicht: “wat moet ik hier nu mee?”. Vergeet alleen niet dat er veel klanten zijn, voornamelijk internationaal, met meerdere vestigingen in diverse landen. Wat je dan vaak ziet is dat zij graag een verbinding willen opzetten, op een Intranet Portaal, aan de hand van weer en tijd. Daar is dit webonderdeel uitermate geschikt voor.

Microsoft heeft het weer webonderdeel beschikbaar gesteld voor SharePoint Team- & Communicatie Sites. De instellingen zijn simpel maar effectief:

webonderdeel weer instellingen

Nadat je een keuze tussen fahrenheit & celsius maakt (onbegrijpelijk dat er in 2018 nog twee opties bestaan), kies je een locatie:

webonderdeel weer locatie

Dat is het eigenlijk! Het wachten is nu op een klok webonderdeel om het compleet te maken. Houdt de InSpark blog in de gaten voor meer blogs over nieuwe webonderdelen binnen moderne SharePoint Team- & Communicatie Sites.