Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Het schoolplein, het punt waar iedereen samenkomt

Leerlingen, docenten en medewerkers komen samen op DigiPlein365, maar dan digitaal. DigiPlein365 is hét platform waar je met één keer inloggen bij al je informatie kunt zoals mail, applicaties, documenten of digitale leermiddelen. Alles is binnen handbereik in één overzicht.

digiplein

Als docent werk je dagelijks met SOMtoday om je rooster checken of Magister om beschikking te krijgen tot jouw digitale lesmateriaal. Ook kijk je regelmatig in je mailbox. Het lesprogramma zet je in Microsoft Word en een presentatie maak je in PowerPoint. Een kleine greep uit de verschillende tools die je inzet om je werk te kunnen doen. Jouw werk wordt productiever in een efficiënte leer- en werkomgeving, in combinatie met Microsoft Office 365. Jouw informatie is overal beschikbaar, op ieder device. DigiPlein365 kan gebruikt worden door docenten, maar ook door leerlingen, ouders en medewerkers van onderwijsinstellingen.

digiplein

DigiPlein365 op de NOT 2017

Heb jij vragen of wil je graag praten over de nieuwste ontwikkelingen en trends met betrekking tot het gebruik van ICT in het onderwijs? SPEYK staat klaar om met jou het gesprek aan te gaan van 24 tot en met 28 januari op de NOT 2017 in de Jaarbeurs Utrecht. We laten concrete voorbeelden zien en gaan met elkaar in gesprek. Wat is er nodig om het onderwijs zo in te richten dat studenten en leerlingen nog beter tot hun recht komen? Geniet van een kop koffie met bonbon en raak overtuigd van het gemak en de eenvoud van DigiPlein365.

NOT 2017

Op de NOT 2017 bruist het van de activiteiten, lezingen en themapleinen. De NOT is de grootste en oudste ontmoetingsplaats voor professionals in het onderwijs.
De NOT bestaat sinds 1963 en is de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

Onderwijsprofessionals kunnen hier vijf dagen lang terecht voor inspiratie, de nieuwste trends en ontwikkelingen diverse leuke activiteiten, workshops, presentaties, begeleide innovatieroutes en diverse optredens.

Locatie: Jaarbeurs, Utrecht
Beursperiode: 24 t/m 28 januari 2017
Stand SPEYK: 11.C021

Voor meer informatie over NOT 2017 kijk op: http://www.technologie-onderwijs.nl/training-events/not-2017/