Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Het onderhouden van duurzame klantrelaties

Sjoerd: Het nieuwe online platform voor de adviseur van de toekomst

De visie van een adviseur van de toekomst is dat de klant centraal staat. Een adviseur wil nieuwe ideeën en werkwijzen toepassen om deze visie in de praktijk vorm te geven. Maar hoe kan dit daadwerkelijk georganiseerd worden? De techniek is hierin niet leidend, maar met de juiste tools kan een klantgerichte toekomstvisie wel sneller tot stand komen.

Online platform Sjoerd
Het nieuwe online platform Sjoerd kan hierbij helpen door als verbindende schakel met de techniek te dienen. Sjoerd is niet een nieuw systeem vol met maatwerk, maar een platform gericht op een nieuwe manier van werken. Het platform is erop gericht om de verzekeringsbranche te helpen bij het opbouwen en onderhouden van duurzame klantrelaties. Zeker in moeilijke tijden is het nog belangrijker om in duurzame klantrelaties te investeren. Het platform Sjoerd werkt als een ‘personal advisor’ vandaar dat het een persoonlijke naam heeft gekregen ‘Sjoerd’.

Enkele voordelen zijn:

  • Sjoerd legt de basis voor duurzaam ondernemen
  • Sjoerd helpt u de klant net een stapje voor te blijven
  • Sjoerd houdt zicht op de comfortzone van uw klant
  • Sjoerd is uw ‘personal advisor’
  • Sjoerd bundelt krachten
  • Sjoerd werkt ook voor u!

Download de whitepaper
Lees in deze whitepaper de achtergronden voor het ontstaan van dit nieuwe platform en hoe het voor u in de praktijk kan werken. Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper.

 

Download de whitepaper
Download