Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Het MDO van de toekomst in Microsoft Teams

Tijdens de Covid-19 pandemie maakten veel ziekenhuizen en andere zorgorganisaties noodgedwongen kennis met Microsoft Teams. Met behulp van Teams was het mogelijk om een multidisciplinaire overleg (MDO) te organiseren, ondanks dat veel collega’s thuis werkten. Microsoft Teams won rap terrein en is inmiddels hard op weg om de overhand te krijgen als videoconferenceplatform. Binnen ziekenhuizen bestaat dan ook een groeiende wens om volledig over te stappen op Microsoft Teams.

Het lijkt daarom een must om MDO-ruimtes, multidisciplinaire overlegruimten, volledig te laten functioneren op Microsoft Teams. Maar dat is behoorlijk ingewikkeld. Een MDO-ruimte is geen standaard videomeetingruimte. Zij bevat veel schermen, computers en schakelingen. Er zijn diverse protocollen betrokken bij het creëren van een dedicated videoconference.

Er is onderzoek gedaan naar de veranderende behoeftes op dit gebied. In het onderstaande whitepaper lees je de bevindingen van dit onderzoek en leer je alles over de MDO-ruimte van de toekomst.

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Lees verder

 

Bezoek de website