Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Het digitaliseren van documenten is arbeidsintensief maar de moeite waard

5 redenen om documenten server-gebaseerd te digitaliseren

Bij veel organisaties heeft het digitaliseren van documenten al plaatsgevonden, maar toch zijn er nog veel die hierin stappen moeten maken. Er zijn uiteenlopende redenen waarom papieren documenten nog steeds gedigitaliseerd moeten worden. Denk hierbij aan:

  • Er komen nog steeds papieren documenten in de organisatie binnen
  • Er zijn intern nog bepaalde processen niet volledig gedigitaliseerd
  • Het bestaande archief moet nog gedigitaliseerd worden

Het is natuurlijk wenselijk dat het digitaliseringsproces zo kwalitatief en efficiënt mogelijk verloopt. Het digitaliseren van documenten is een arbeidsintensief proces, dus elke slag die je kan maken is er weer één. Door gebruik te maken van server-gebaseerde software is het mogelijk om meerdere digitaliseringsslagen tegelijk te maken. Dit is een groot voordeel ten opzichte van lokaal geïnstalleerde digitaliseringssoftware.

5 redenen om te digitaliseren met server-gebaseerde software

Deze whitepaper gaat dieper in op 5 redenen om documenten server-gebaseerd te digitaliseren. De volgende redenen komen aan de orde:

  1. Efficiënter werken
  2. Plaats- en apparaat-onafhankelijk werken
  3. Kostenbesparing op computers
  4. Kostenbesparing op scanners
  5. Centraal onderhoud en beheer van software

Meer voordelen dan nadelen

Waar wacht je nog op? Uit deze whitepaper komt naar voren dat er vele voordelen zijn als u op deze manier digitaliseert. Tegelijkertijd zijn er zo goed als geen nadelen. Hierdoor is de investering van een eventuele server snel terugverdiend! Nieuwsgierig geworden naar de 5 redenen om hiermee te beginnen? Lees de volledige whitepaper.