Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Het applicatie-integratieproces aanzienlijk vereenvoudigen

Accelarate Your Application Integration

Met de komst van cloud computing zijn er veel organisaties die te maken krijgen met de moeilijkheid om applicaties die in de cloud draaien te integreren met on-premise applicaties. Vaak maken organisaties hierbij gebruik van code, middleware of managed infrastructure. Oracle Integration  Cloud Service geeft organisaties de mogelijkheid om gebruik te maken van vooraf gedefinieerde integraties van Oracle en partners van Oracle. Dit maakt het gebruik van middleware of specifieke code overbodig.

Wat is Oracle Integration Cloud Service?
Oracle Integration Cloud Service maakt gebruik van een platform dat het mogelijk maakt om de integratie van verschillende applicaties te vereenvoudigen. Enkele voordelen van Oracle Integration Cloud Service zijn:

  • Integreer applicaties in de cloud en on-premise applicaties op een veilige manier.
  • Maak gebruik van een ‘point en klik’ installatieprocedure in een webbrowser of op een tablet.
  • Maak gebruik van een lijst vooraf gedefinieerde integraties.
  • Monitor en beheer de integraties.
  • Beheer eventuele errors.

Intelligent Data Mapping
Data mapping is een van de meest complexe, meest fout gevoelige en tijdrovende klus in elke integratie ontwikkeling. Met een gestandaardiseerd applicatie integratie platform is het mogelijk om data makkelijk te mappen. Mapping kan variëren van eenvoudige drag-and-drop interfaces tot complexe expressies.

In het e-book
Lees in deze whitepaper meer over de uitdagingen die veel IT-Organisaties ondervinden met het integreren van cloud- en on-premise applicaties. Daarnaast gaat de whitepaper in op de rol die Oracle Integration Cloud Service kan spelen om het applicatie integratie proces nog verder te vereenvoudigen.