Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Herstart jouw software voor digitale factuurverwerking

Software vereenvoudigde in de aflopen decennia heel wat van onze dagelijkse werkzaamheden. Factuurverwerking is daar geen uitzondering op. In no time gingen we van papieren facturen via pdf-facturen naar volledig digitale e-facturen. En de software? Het was hollen of stilstaan. Nieuwe versie op nieuwe versie en update na update werden uitgebracht om te blijven voldoen aan de nieuwe realiteit. Dit zorgde voor extra complexiteit en dure maatwerkoplossingen. We zitten nu in rustiger vaarwater, een mooi moment om te kijken of onze software voor factuurverwerking toe is aan een frisse start.

Maatwerk en ervaring omzetten in standaarden

Is dan al het werk van de afgelopen jaren voor niets geweest? Uiteraard niet! Nu de ontwikkelingen minder snel gaan hebben softwareleveranciers de tijd om kritisch naar hun product te kijken. De maatwerkoplossingen en de jarenlange ervaring zijn nu verzameld in één gestandaardiseerde oplossing. Deze gestandaardiseerde software is een stuk robuuster en eenvoudiger in beheer, wat voordelig is voor jouw IT-budget.

Is jouw software voor factuurverwerking toe aan een reset?

Heeft jouw organisatie ook baat bij een verse start? Stel jezelf de volgende vragen:

  • Worden facturen nog geprint?
  • Werkt de herkenningssoftware optimaal?
  • Kan je e-facturen helemaal automatisch verwerken?

Benieuwd welke vragen jou verder helpen bij het inventariseren van jouw situatie? Ga dan snel aan de slag met de tips en stappen uit deze whitepaper. Zo krijg je snel zicht of jouw software voor digitale factuurverwerking nog voldoet aan jouw huidige situatie en of deze ook in de toekomst waardevol is voor jouw organisatie. Tijd voor een reset?

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

BCT

Als de wereld om je heen verandert kun je twee dingen doen. Je wacht rustig af en je ziet wel wat er gebeurt, of je zoekt een betrouwbare partner die je proactief helpt om je doelen te bereiken. Een organisatie met kennis en ervaring en die weet wat er speelt in de markt. BCT is die partner die al geruime tijd met beide benen in deze nieuwe realiteit staat. Kortom, een partner die weet waar je vandaan komt, maar ook precies begrijpt waar je naartoe wilt.

Lees verder

 

Bezoek de website