Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Herken jij deze 4 werkplekergernissen?

5 gouden tips voor een betere zorg

In de zorg draait het uiteindelijk altijd om het verlenen van goede zorg aan cliënten. Een open deur, en toch is het gevoel van veel zorgmedewerkers dat ze vooral veel tijd besteden aan andere dingen. De grote boosdoener van dit extra werk is maar al te vaak de IT-systemen die zorginstellingen gebruiken. Deze whitepaper zet de 4 vaakst gehoorde ergernissen over de digitale werkplek op een rij en laat je zien dat het ook anders kan…

Alweer inloggen?!

Mail openen? Gebruikersnaam en wachtwoord alsjeblieft. Toegang tot het netwerk om een protocol op te zoeken? Even inloggen graag. Een wijziging doorvoeren in de planner? Dat kan, maar eerst inloggen! Zorgmedewerkers zijn al heel snel behoorlijk wat tijd kwijt aan het eenvoudigweg inloggen in alle systemen die ze nodig hebben om hun werk uit te voeren. Dat moet een stuk eenvoudiger kunnen toch? En dat kan ook, met een digitale werkplek met Single Sign On voer je het wachtwoord één keer in op je werkplek en automatisch ben je ook ingelogd in de planner of rapportagetool.  Maar ook inloggen met een vingerafdruk of via gezichtsherkenning behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden en kan medewerkers veel tijd besparen.

Waar vind ik…

Informatie is verspreid over diverse systemen en het is niet altijd eenvoudig om snel de juiste documenten boven water te halen. Geen wonder dat het eindeloos zoeken naar de juiste informatie voor veel zorgmedewerkers een grote ergernis is. Gelukkig is het ook mogelijk om alle informatie en informatiestromen samen te brengen in één centraal platform. Vanuit dit systeem heb je toegang tot mail, agenda’s, kennisdocumenten of applicaties.

Ergernissen en gouden tips voor betere zorg

Benieuwd of jouw grootste ergernis meer zorgmedewerkers bezighoudt? En hoe je deze ergernis kan omzetten in meer werkplezier? Download dan deze whitepaper en lees als extraatje nog 5 gouden tips die bijdragen aan een betere zorg.

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Lees verder

 

Bezoek de website