Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Help, ik wil een webinar organiseren!

Deze 9 stappen helpen jou op weg

Je had er zo naar uitgekeken, zoveel voor geregeld en toen gooide de coronacrisis roet in het eten. Evenementen werden gecanceld en het ziet er naar uit dat ook de komende maanden fysieke evenementen niet kunnen plaatsvinden. Niet vreemd dus dat veel organisaties de mogelijkheden van een online evenement onderzoeken. Een populaire variant is een webinar. Maar hoe organiseer je zo’n webinar? Wat mag je zeker niet over het hoofd zien? Hoe promoot ik mijn webinar? Je leest het in dit stappenplan voor het organiseren van een webinar.  

Webinar organiseren: enkele praktische vragen

Met de 9 stappen in deze whitepaper krijg je concrete handvatten om van jouw webinar een succes te maken. Welke vragen worden in dit stappenplan beantwoord?

  • Wat is het ideale tijdspad voor mijn webinar-promotie?
  • Welke media zet ik in bij mijn promotie?
  • Wat is het ideale uitzendmoment?
  • Wat zijn mijn SMART-doelstellingen voor de webinar? Zijn ze realistisch?
  • Kan ik interactie toevoegen?
  • En meer!

Download hier het stappenplan voor het organiseren van een webinar

Is jouw organisatie ook op zoek naar een veilig online alternatief voor een evenement? Ben jij op zoek naar concrete tips die jou helpen bij het organiseren van een online webinar? Download dan snel dit stappenplan en doe er jouw voordeel mee!

 

Download de whitepaper
Download