Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Haal meer waarde uit de organisatie met Enterprise Mobility

De reis naar mobility en meer waarde voor de organisatie

“Mobility creëert waarde voor de organisatie.” Dit is een uitspraak waar business en IT het met elkaar eens zijn. Naast het creëren van gebruiksgemak gaat het om het creëren van waarde voor de gehele organisatie. Zo zorgen bijvoorbeeld BYOD-programma’s voor minder kosten en meer tevredenheid onder de medewerkers en mobiele productiviteitsapps zorgen ervoor dat meer werk verricht kan worden in minder tijd. Wanneer organisaties mobility toepassen is het belangrijk dat er goed gelet wordt op de beveiliging en productiviteit.

Secure mobility
De beveiliging van de data en het voldoen aan wet- en regelgeving is voor de meeste organisaties meteen de grootste uitdaging. Om de gebruikers de juiste security te kunnen bieden bij de enterprise mobility zijn er een aantal eisen waaraan ze moeten voldoen:

  • Security en beheer over verschillende platforms heen, centraal aangestuurd.
  • Volledige scheiding tussen eigen data en data van de organisatie op BYO-devices.
  • Veilige toegang tot bestanden en secure filesharing voor organisaties.

Productiviteit
Het doel van Enterprise mobility is dus niet om de medewerker op een mobiel device te laten werken, maar dat de medewerker overal productief kan zijn. Ook zijn hiervoor belangrijke capaciteiten vastgesteld waaraan de technologie moet voldoen om de werkplek aan te kunnen bieden op welk device dan ook:

  • Veilige, geïntegreerde prductiviteitsapps
  • Een beter dan native ervaring

Download de whitepaper en infographic
Wanneer de whitepaper gedownload wordt zult u ook de keuze krijgen om de bovenstaande infographic "Enterprise Mobility" te downloaden. Deze infographic zal dieper ingaan op de vraag "Wat is de ROI voor Citrix-klanten met een mobilitystrategie?". De whitepaper gaat dieper in op enterprise mobility op de werkvloer en reis naar waarde die de organisatie hierbij doorloopt. Ook gaat de whitepaper dieper in op de beveiliging, productiviteit en mobiliteit die hierbij komt kijken. 

 

Download de whitepaper
Download