Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Haal meer uit technologie met een modern intranet

Ga écht aan de slag met alle tools

Technologie speelt een steeds grotere rol in ons leven, niet vreemd dat ook zorginstellingen dus steeds vaker technologie inschakelen om hun zorgmedewerkers te ondersteunen bij hun werkzaamheden. Software zoals Office 365 kan jouw medewerkers inderdaad sneller en efficiënter laten werken, maar dan moeten de tools wel goed gebruikt worden. En daar gaat het maar al te vaak mis. Medewerkers kennen de mogelijkheden niet, er is onduidelijkheid over het gebruik van de nieuwe technologie en niemand weet precies hoe alles werkt. Tijd om het zelf allemaal uit te zoeken, die is er niet… Gelukkig kan je het tij eenvoudig keren, met een gebruiksvriendelijk intranet. Deze whitepaper vertelt je hoe dat precies werkt.

Wij lopen 10 jaar achter

Office 2003 of Office 365 zijn werelden van verschil, maar de meeste zorgmedewerkers gebruiken Office 365 net zoals 15 jaar geleden. De papieren notulen van de vergadering typen ze over in Word en daarna mailen ze het rond naar de juiste personen. Zo zijn ze het gewend en niemand vertelt ze dat het ook anders kan. En dat is jammer, want hierdoor gaat een groot deel van de investering en heel veel tijd verloren. Daarnaast worden sommige apps en toepassingen amper gebruikt en alleen de IT-experts weten precies hoe het allemaal werkt.

Intranet als gids

Bij een intranet denken we in eerste instantie toch vaak aan een verouderd smoelenboek en bedrijfsnieuws. Maar inmiddels heeft ook het intranet een ware revolutie doorgemaakt en is het een volwaardige digitale werkplek geworden. Alle tools, apps en informatie die voor jouw belangrijk zijn vind je op één locatie. Hiermee maak je dus een eind aan het urenlang zoeken naar de juiste apps en heb je altijd jouw persoonlijke digitale werkplek bij de hand. Waar je ook bent en welk device je ook gebruikt.

Benieuwd welke voordelen er nog te behalen zijn en hoe zo’n digitale werkplek er precies uitziet? Laat je inspireren en download snel deze whitepaper.