Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Groeipijnen? Zo reken je ermee af!

Maak een eind aan 5 bekende groeiremmers

Een bedrijf oprichten en starten, het is geen eenvoudige klus. Maar weet je wat nog lastiger is dan starten? Groei realiseren. Van slechte data tot het werven van een goed team om je te ondersteunen in je werkzaamheden; er zijn meerdere factoren die ervoor zorgen dat groeien vaak moeilijk is. Te veel ondernemers besteden lange avonden aan het inhalen van werk en hebben slapeloze nachten door financiële vraagstukken. Maar hulp is onderweg! Lees in deze whitepaper hoe je 5 vaak gehoorde groeibelemmeringen omverblaast.

Leren van je grote broer of zus

Op basis van meer dan 20 jaar ervaring bij grote bedrijven in diverse sectoren heeft Oracle inmiddels goed zicht op welke aanpak werkt, en wat vooral niet werkt. In deze whitepaper delen ze deze ervaring met ondernemers en geven ze praktische tips die ervoor zorgen dat de onderneming weer kan groeien. Zo lees je in deze whitepaper meer over:

  • Nieuwe klanten werven
  • Omzet verhogen
  • Zichtbaar maken van financiële resultaten
  • Voldoen aan regelgeving
  • Een succesvol team werven

Welkom, nieuwe klant!

Nieuwe klanten werven, het blijkt in praktijk vaak niet zo eenvoudig als initieel gedacht. De marketinginspanningen leveren onvoldoende op en bovendien kom je tot de conclusie dat jouw data helemaal niet zo actueel is als je dacht. Resultaat? Je hebt onvoldoende data in huis om bestaande klanten optimaal te bedienen. Omdat de data overal en nergens zijn bewaard heb je ook geen idee hoe groot je potentiële doelgroep is en weten jouw verkopers niet hoe ze proactief aan de slag moeten.

Alles op één plek

Klinkt bovenstaand probleem bekend in de oren? Wil je weten hoe je een eind maakt aan die versnipperde data en hoe je alles samenbrengt op één platform? Download dan snel deze whitepaper en bereid je voor op een groeispurt!