Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Grenzen doorbreken met IBM Connections Next

6 nieuwe mogelijkheden voor betere samenwerking

Steeds meer organisaties maken gebruik van IBM Connections. IBM Connections zorgt voor een optimale samenwerking binnen organisaties en tussen klanten en partners. In de nieuwe versie, IBM Connections Next, zijn een aantal verbeteringen verwerkt zodat kennisdeling en samenwerking nog makkelijker is. Zowel voor binnen de organisatie als met externe partijen. Daarnaast is de integratie tussen IBM Connections en andere applicaties nog makkelijker geworden door de add-ons die beschikbaar zijn.

Deze whitepaper geeft een overzicht van de nieuwe mogelijkheden en de voordelen die de add-ons met zich mee brengen. De whitepaper gaat in op de volgende nieuwe mogelijkheden:

  • Projectmatig werken met Kudos Boards
  • Eenvoudig content bewerken met EditLive
  • Snel toegang tot content in andere talen met Reverso Translate
  • Dashboard voor social media: Hootsuite
  • Interactie met blogs via WordPress
  • Altijd de juiste versie dankzij File Sync

Lees meer over de nieuwe mogelijkheden in de volledige whiteapper!

Traditionele grenzen doorbreken en drempels wegnemen
Voor elke taak een andere tool gebruiken, dat zal steeds vaker gebeuren. Met IBM Connections kunnen bedrijven de traditionele grenzen doorbreken. Het is niet meer belangrijk van welk programma je gebruik maakt. Drempels die in de weg staan bij het samenwerking worden meer en  meer weggenomen. 

Een van de grootste drempels van een nieuw systeem is vaak de overgang naar een nieuw platform. Omdat IBM Connections een omvangrijk systeem is en veel mogelijkheden bevat, weten medewerkers vaak niet goed hoe ze moeten beginnen en hoe ze hun weg kunnen vinden in het systeem. Om het gebruik van het platfom voor nieuwe medewerkers eenvoudiger te maken, heeft IBM Connections Touchpoint ontwikkeld. Touchpoint is een wizard die nieuwe gebruikers stap voor stap het systeem leert kennen.

Download de whitepaper
Wilt u meer te weten komen over IBM Connections Next? Download en lees de whitepaper vrijblijvend en kom achter alle nieuwe mogelijkheden en de bijbehorende voordelen.

 

Download de whitepaper
Download