Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Goed voorbereid op de vakantieperiode met deze checklist

Ga je op vakantie naar het buitenland? Zorg dan dat je goed voorbereid bent met de volgende checklist op het gebied van VoIP, mobiel en data.

Controleer de APN-instellingen

  • De juiste APN voor mobiele gebruikers is internet of portalmmm.nl;
  • Gebruik je data only met vast IP-adres, dan is de juiste APN advancedinternet;

Voicemail in het buitenland

Als je in het buitenland je voicemail wil instellen of luisteren, bel je +31612001233.

Vermijd onverwachte kosten

  • Binnen de EU betaal je niet extra voor internet en bellen naar Nederlandse nummers. Buiten de EU kunnen deze kosten nog steeds flink oplopen. Zorg dat je op de hoogte bent van de kosten op je vakantiebestemming, of zet roaming uit en gebruik WiFi waar dit beschikbaar is;
  • Zorg dat je mobiele telefoon enkel apps update wanneer je verbonden bent met WiFi;
  • Stel per app in of deze gebruik mag maken van mobiele data.

Gesloten tijdens de vakantie of aangepaste openingstijden?

Wanneer je bedrijf gesloten is tijdens de vakantie of je hebt aangepaste openingstijden, kunnen wij een bandje voor je instellen op de telefooncentrales.

Indien het gewenst is om een bandje in te stellen verzoeken wij je om een e-mail te sturen naar servicedesk@previder.nl met het verzoek om een bandje in te stellen. Wij verzoeken je om deze aanpassing tijdig (twee weken voor de vakantie) in te dienen. Op deze manier kunnen wij zorgvuldig het bandje instellen.

Om het bericht in te spreken, bel je naar onze berichtenservice, 074 303 2500. Spreek het bericht in volgens de instructie. Sluit het bericht af met een hekje [#]. Wij activeren het bericht zo spoedig mogelijk na ontvangst van een e-mail met je verzoek.

Telefoon gestolen?

Blokkeer dan direct de SIM-kaart in de Beheerportal of geef dit door aan onze servicedesk. De servicedesk is bereikbaar via 088 332 3355, optie 1. De SIM kaart kan dan direct door één van onze medewerkers worden geblokkeerd.