Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Gids bij het zoeken naar een geschikt online security platform

Goede security is onmisbaar voor online dienstverleners

Voor online bedrijven en digitale dienstverleners is security het fundament voor succes. Dit een grote verandering, want voorheen stond security vooral bekend als een kostenpost binnen het bedrijf. Security en veiligheid zijn nu onmisbaar, want één ding staat vast: security-dreigingen zullen er altijd zijn. En wanneer ze voorkomen, zijn de gevolgen groter dan alleen downtime. Denk maar aan de imagoschade en het verlies van vertrouwen wanneer blijkt dat persoonsgegevens van klanten door cybercriminelen te koop worden aangeboden.

CIO’s, IT-managers en security experts zoeken continu oplossingen die het bedrijf beter te beschermen tegen online dreigingen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Met deze gids krijg je meer inzicht in de eisen waaraan een security platform moet voldoen, hoe je de juiste oplossing kiest voor jouw onderneming en welke factoren je niet over het hoofd mag zien.

Lees in deze gids meer over:

  • Assessment: weet waar de kwetsbaarheden zitten
  • Security mag user experience niet in de weg zitten
  • 4 essentiële elementen waarin security-aanbieder moeten voldoen
  • Edge-bescherming: bescherming dichter bij de aanvallen

Gids voor een innovatief security platform

Download hier deze gids en ontdek aan de hand van een praktische checklist en essentiële elementen waaraan een securityplatform moet voldoen.

 

Download de whitepaper
Download