Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Getting Big Value from Big Data

Focus op de kansen van big data

Managers worden voortdurend aangespoord om verder te kijken dan standaard Business Intelligence en nieuwe mogelijkheden en modellen te creëren op basis van big data. Als u nu nog niet big data in uw voordeel hebt omgezet, is het sowieso een kwestie van tijd voordat uw concurrenten ermee aan de slag gaan.

Verschillende onderzoeken laten keer op keer zien dat bedrijven die investeren in big data er continue de vruchten van plukken en concurrentievoordeel opbouwen. Maar, omdat de techniek nog nieuw is, is het wel zo dat op dit moment een kleine groep van die voordelen profiteert.

Gaat u voor het eerst aan de slag met big data, dan kunt u nog met veel vragen zitten. Die worden in de paper ‘Getting Big Value from Big Data’ beantwoord. In deze paper wordt op heldere wijze gekeken naar wat big data is en wat de mogelijkheden van big data zijn. In drie hoofdstukken krijgt u een goed beeld van wat big data is en wat het voor u kan betekenen. Allereerst worden misvattingen over big data weggenomen. Daarna wordt er ingezoomd op een serie handige tips, zodat u snel met big data aan de slag kunt gaan. 

Download deze gratis paper vandaag nog en doe uw voordeel met (de) informatie.

 

Download de whitepaper
Download