Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Gemeente Gulpen-Wittem digitaal met CORSA

Het nieuwe jaar start goed voor Gulpen-Wittem, vanaf 1 januari werken zij digitaal dankzij de slimme oplossingen van BCT.

De doorlooptijd van het digitaliseringproces neemt vijf maanden in beslag en start op de afdeling ‘Interne dienstverlening’, alsmede P&O. Paul van Oojen (projectleider) en Maurice Penders (applicatiebeheerder) zijn samen verantwoordelijk voor het bewaken van dit proces. In navolging van de afdeling Interne dienstverlening zullen ook de afdelingen Publieksdiensten (per 1 maart), Beleid & Projecten (per 1 april) en tenslotte de Griffie en de gemeentecontroller (per 1 mei) digitaal gaan werken.

Vervolgens wordt CORSA-Bestuur (inclusief MyMeeting) en de digitale handtekening geïmplementeerd. Dankzij CORSA, inclusief de oplossing CORSA-Bestuur, MyMeeting en de Digitale handtekening kan er op korte termijn door de hele organisatie digitaal worden gewerkt. De implementatie van de handige vergaderapp ‘MyMeeting’ gaat er zelfs voor zorgen dat voortaan digitaal vergadert kan worden. Doel is om dit alles op uiterlijk 1 mei live te hebben inclusief bijbehorende koppelingen zoals de sjablooncreatietool iWriter.