Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Geef de adoptie van nieuwe systemen een boost!

Persona’s als ideale hulpmiddel bij adoptie

Het introduceren van een nieuw systeem zal niet altijd onder luid gejuich worden ontvangen, of dit nou een sociaal intranet, een app of een digitale werkomgeving is. De meeste mensen moeten wennen aan een nieuwe manier van werken en mensen dwingen om op een bepaalde manier te werken, is niet de oplossing voor het succesvol doorvoeren van veranderingen. Persona’s kunnen het introduceren van nieuwe systemen een stuk makkelijker maken. Hoe dit precies in z’n werk gaat lees je in deze whitepaper.

Persona: Wat is het en hoe werkt het?

Bij het ontwikkelen van persona’s kijk je niet naar het organogram of naar de rol die iemand heeft, maar wordt gekeken naar de manier waarop iemand zijn/haar werkt uitvoert. Je deelt je werknemers dus in op de manier van werken en komt er zo achter of ze, ongeacht hun functie, tegen dezelfde problemen aanlopen. Met deze informatie kun je vervolgens je werknemers doelgericht voorbereiden en aanpassingen gemakkelijker doorvoeren. Een benadering waar iedereen binnen de organisatie baat bij heeft!

Zelf aan de slag

Benieuwd hoe het ontwikkelen van persona’s jouw organisatie helpt de adoptie van nieuwe systemen? Lees dan deze whitepaper en kom erachter hoe je stap voor stap toewerkt naar inzicht en gedeeld begrip in jouw organisatie.  

 

Download de whitepaper

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Lees verder

 

Bezoek de website