Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Flexibel en veilig werken zonder omkijken

Maximaal gemak en minimale beheerlast

De manier waarop we werken verandert continu! De ene dag werken we thuis en de volgende dag werken we op kantoor aan een laatste revisie van de online presentatie die ’s middags gepland staat. Is een medewerker uit de thuisverpleging bij een cliënt? Dan wil hij of zij ook veilig en snel via de smartphone toegang tot documenten en dossiers. Iedere organisatie wil dit graag voor medewerkers inrichten, maar lang niet iedere organisatie heeft mensen in dienst om zo’n werkplek te realiseren. Gelukkig is er een helpende hand.

Een digitale werkplek waar je geen omkijken naar hebt

De basis van deze werkplek is de bekende Microsoft 365 suite, maar dan aangevuld met een hoop extra’s die ervoor zorgen dat jij altijd veilig kan samenwerken. Zonder dat jij je daar zorgen over hoeft te maken. Omdat deze dienst modulair is opgebouwd, bepaal jij zelf welke services je nodig hebt. Denk hierbij maar aan extra’s zoals:

  • Antivirus-as-a-Service
  • Licentiemanagement
  • Calamiteitenmanagement

De modulaire werkplek

Wat de wensen en behoeften uit jouw organisatie ook zijn, dankzij deze modulaire digitale werkplek neem jij alleen af waar jij nood aan hebt, zo betaal je niet voor een hoop extra’s waar je geen gebruikt van maakt. Benieuwd of dit wat voor jouw bedrijf is of wil je meer weten over deze modulaire werkplek? Download dan snel deze GoWORK factsheet.

 

Download de whitepaper
Download