Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Flexibel en kosteneffectief datamanagement met SQL server

Balans met de juiste datamanagement-oplossing

Het volume en de complexiteit van data groeit. Door een enorme groei aan nieuwe databronnen zoals webapplicaties, mobiele applicaties en intelligente apparatuur op de werkvloer. De mogelijkheid deze data te kunnen gebruiken wordt ook steeds belangrijker voor organisaties.

De waarde van data

Organisaties die zich hebben aangepast aan deze nieuwe wereld vol data hebben de waarde van data al ontdekt. Ze gebruiken nieuwe analysemodellen op historische data om de toekomst te voorspellen en ontdekken nieuwe insights en delen deze door de gehele organisaties. En dit alles gaat razend snel, bijna real-time. Het uiteindelijke resultaat is meer productiviteit, meer efficiëntie en snellere innovatie. Dit levert uiteindelijk weer meer omzet en meer winst op.

Op zoek naar balans met de juiste datamanagement-oplossing

IT-organisaties moeten een balans vinden in de explosieve groei aan data en de vraag naar constante en wereldwijde beschikbaarheid, de behoefte aan compliance omtrent wet- en regelgevingen en een veranderlijke digitale wereld waar klanten steeds meer verwachten en eisen. Meer dan ooit hebben organisaties behoefte aan een datamanagement-oplossing met onder meer de volgende kenmerken:

  • Performance
  • Stabiliteit
  • Security
  • Beschikbaarheid
  • Insights

Deze realiteit is de drijvende kracht achter de nieuwe innovaties van SQL server. Zo kan SQL server organisaties op kosteneffectieve en flexibele wijze blijven ondersteunen bij het datamanagement.

Download de whitepaper

In deze whitepaper bespreken we de nieuwe features en toekomstige features van SQL server. Een kosteneffectieve, flexibele en krachtige datamanagement-oplossing voor vandaag en morgen. Meer weten? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper Achieving mission-critical application performance with SQL server.

 

Download de whitepaper
Download