Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Flash-opslag: De voordelen en kenmerken op een rij

Waarom Flash-opslag uw IT-zorgen wegneemt

Veel organisaties hebben er last van: applicaties die traag laden, bestanden die sloom openen en lange wachttijden bij het doen van een analyse. De razendsnelle groei aan data en de behoefte aan toegang tot deze informatie vraagt enorm veel van uw opslaginfrastructuur. Maar het volledig vervangen van bestaande middelen is vaak duur en complex. Flash kan daarin een oplossing bieden.

De rol van flash-opslag

Op het gebied van performance is flash-opslag momenteel verreweg de beste oplossing. Hoewel de traditionele hard disks nu nog geschikt zijn voor simpele taken, zullen deze in de toekomst niet meer te vinden zijn binnen het datacenter. Flash is ook een efficiënte oplossing voor het datacenter. De belangrijkste voordelen van flash-opslag zijn:

  • Snelheid, performance en continuïteit
  • Flexibiliteit
  • Efficiëntie

Met flash-opslag als alternatief is het niet nodig bestaande systemen volledig te vervangen. En als u de implementatie van flash-opslag slim uitvoert kunt u de performance van flash krijgen tegen kostprijs van harde schijven.

Download de whitepaper

Flash-opslag is momenteel beschikbaar in veel verschillende soorten en maten. Bent u benieuwd wat flash-opslag kan betekenen voor uw organisatie? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper “Waarom flash-opslag uw IT-zorgen wegneemt”.

 

Download de whitepaper
Download