Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Five Ways To Optimize Mobile Website Performance

5 manieren om de performance van mobiele websites te verbeteren

Voor bedrijven die steeds meer gericht zijn op het verkrijgen van resultaten via mobiele apparaten, betekent dit een nieuwe manier van customer engagement. De verwachting is dat het aantal mobiele internetgebruikers alleen maar toe gaat nemen. Experts voorspellen dat in de komende 18 maanden, 15 tot 30 procent van het web verkeer van mobiele apparaten komt.

Om als organisatie mobiel te kunnen gaan betekent dit dat je snel moet handelen. De front-end van web- en mobiele pagina’s duren het langst om te laden, wat betekent dat het optimaliseren van dit onderdeel de meeste vruchten af zal werpen.

Een van de vijf onderdelen die aangepakt moet worden om de mobiele website te optimaliseren is het verminderen van de round trip times. Denk hierbij aan het vermijden van onnodige paginaverzoeken en redirects en het combineren van externe JavaScripts en CSS.

Download vrijblijvend de whitepaper “Five Ways To Optimize Mobile Website Performance With Page Speed” waarbij aan de hand van vijf belangrijke punten wordt uitgelegd hoe de snelheid van (mobiele) websites kan worden verhoogd om de gebruikerservaring te verbeteren.

 

Download de whitepaper
Download