Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Financiële zekerheid voor ondernemers: de basis van bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen

Je weet het maar al te goed. Een van de eerste dingen die je moet hebben geregeld voor je bedrijf? Dat is het afsluiten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering is een echte must. Het maakt niet uit binnen welke soort branche je ook werkzaam bent en of je nu een klein bedrijf of een groot bedrijf hebt. Het is dus de hoogste tijd om je hier wat meer in te gaan verdiepen. Want één ding is zeker. Met dit type verzekering geniet je direct van een stukje financiële zekerheid. Het is dus tijd om hier wat meer over te weten te komen. Zoek daarvoor niet verder. Je leest er net even wat meer over in dit blog.

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat je niet voor hoge en onverwachte kostenposten komt te staan

Ga je het liefste voor enkel het beste van het beste als het gaat om het afsluiten van dit type verzekering? Je kunt er dan zeker van zijn dat je niet voor hoge en onverwachte kostenposten komt te staan. Tal van vormen van schade in of rondom het bedrijf kunnen worden vergoed, maar ook extern bij een klant op locatie. En dat zorgt voor een stukje geruststelling. Maak je de keuze voor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Nationale-Nederlanden? Dan weet je zeker dat je geen dingen over het hoofd gaat zien.

Een veilig gevoel voor zowel jou als je werknemers

Ben je een mkb’er met maximaal vijftig werknemers? En doe je een jaaromzet tot en met 10.000.000 euro? In dat geval is het afsluiten van deze verzekering voor je bedrijf een gunstige optie. Niet alleen jij, maar ook je werknemers zijn optimaal verzekerd. En dat zorgt ervoor dat iedereen met een gerust en fijn gevoel aan het werk gaat. Door dit type verzekering online uitgebreid te bekijken, weet je precies wat je ervan kunt verwachten. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Je bedrijfsactiviteiten zijn verzekerd
  • Het voorrisico is verzekerd
  • Het narisico is verzekerd

Wacht niet langer en sluit een verzekering voor je bedrijf online af

Is het de hoogste tijd om aan de slag te gaan met het afsluiten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Handig om te weten, is dat je het afsluiten in slechts een paar stappen online al hebt gedaan. Bescherm je bedrijf tegen de financiële gevolgen van schadeclaims en start vandaag nog met het doen van het nodige onderzoek naar de verzekering.