Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

Fantastic Content But Where to Find it

Op woensdag 28 november vindt de 3e editie van het congres Return on Information plaats in het Hart van Holland in Nijkerk.

Door de toenemende digitaliseren en digitale transformatie, zien we dat binnen organisaties de hoeveelheid informatie blijft groeien. Echter blijkt het grootste gedeelte van deze informatie ongestructureerd te zijn, daarnaast bevindt deze informatie zich niet in datawarehouses of databases.

Keynote uitgelicht

Tijdens dit congres gaan we het niet hebben over Big Data en Data Analytics, maar juist willen wij door middel van dit congres een inspirerende dag organiseren die bedrijven helpt bij het beheer van – , het gebruik – en het creëren van kennis uit ongestructureerde informatie.

Onder toeziend oog van de programmacommissie begint een inhoudelijk sterk programma zich te vormen. Met onder andere keynote spekers als; de Efteling B.V, Ernst & Young , Verdonck, Klooster & Associates en ING. Voor de laatste hebben we Mark Disselhorst weten te strikken (Bekijk hier het volledige programma).

Looking for Fantastic Content

Archieven ‘omtoveren’ tot bronnen van bruikbare en waardevolle informatie, dat is wat Mark doet. Het ontwerpen en implementeren van Enterprise Content Management-oplossingen, die écht bijdragen aan de doelstellingen van een organisatie. Hij heeft dan ook pas zijn doel bereikt als niet alleen zijn cliënt, maar alle belanghebbende tevreden zijn met zijn resultaten.

Om informatie uit ongestructureerde data te kunnen halen moet je het wel weten te vinden. In zijn keynote “Fantastic Content But Where to Find It?” gaat Mark – u raadt het al – dieper in op het vinden van bruikbare ongestructureerde informatie. Want waar te beginnen in een overvloed aan data. Documenten, audio, video en andere ongestructureerde content wordt traditioneel vaak bewaard op de plek waar het de organisatie binnenkomt of waar het wordt gecreëerd. Nieuwe communicatie technologieën kunnen leiden tot nieuwe silo’s. Technologie kan helpen om een integraal klantbeeld te creëren en aan wet en regelgeving te voldoen. Maar technologie is maar een deel van de oplossing.

Laat u in één dag inspireren en informeren!

Is uw organisatie instaat om informatie om te zetten naar kennis? Hoe zorgt u ervoor dat informatie vindbaar en beschikbaar is? Welke informatie is relevant en is deze betrouwbaar? Hoe verrijkt u informatie? Hoe koppelt u informatie uit verschillende bronnen en richt u deze effectief en efficiënt in? 

Benieuwd wat voor oplossingen Mark  nog meer voor u in petto heeft? Meld u aan en kom naar zijn Disselhorst – maar ook andere professionals uit het vakgebied –  inspirerende presentatie luisteren op 28 november in Nijkerk.

Bekijk de congres website voor meer informatie:  Return on Information