Transformeer van on premise naar de cloud

De cloud is inmiddels niet meer weg te denken binnen de strategie van de meeste bedrijven. Een groot aantal ICT-managers denkt tegenwoordig bij het implementeren van nieuwe- of upgraden van bestaande systemen, aan de gang naar cloud. Jouw Microsoft Dynamics CRM- of ERP systeem staat nog on premise. Dit webinar kan je helpen bij het maken van je strategische keuzes.

Een migratie wordt vaak als complex ervaren. Er zijn zorgen over het maatwerk en de integraties. Is mijn data in de cloud wel zo veilig als beweerd wordt? Hoe is de performance van de systemen? Obstakels en overwegingen waarover je je terecht zorgen kunt maken. Toch biedt de cloud flexibiliteit, is kostenefficiënt en laat je personeel beter samenwerken met een hogere productiviteit als resultaat. Het geeft je altijd direct real-time inzicht zodat je betere managementbeslissingen kunt nemen.

Wat komt er aan bod in dit webinar?

In dit webinar gaat Jan Brouwer van Microsoft in gesprek met Pim van der Kwaak en Evert van Heeringen van Dynamic People. Dynamic People heeft ruime ervaring met migraties en weet als geen ander om te gaan met complexere migraties naar de cloud voor zowel CRM als ERP. Ze ontwikkelden een Cloud Scan die inzichtelijk maakt wat een migratie voor jouw bedrijf betekent.

Tijdens het webinar bespreken we het belang van de Cloud, de voordelen, maar ook je zorgen. Met concrete praktijkvoorbeelden gaan we in op hoe Dynamic People de Cloud Scan inzet en hoe ze omgaat met bestaand maatwerk en de cloud.

Kijk je mee?

Kan jij nog wel wat hulp gebruiken bij het overgaan van on premise naar de cloud? Schrijf je vandaag nog in voor dit webinar op 18 april om 11:00 uur!

Laat je tijdens dit webinar bijpraten door:

Pim van der Kwaak  

Pim van der Kwaak
Business Consultant bij Dynamic People

  Evert van Heeringen  

Evert van Heeringen
Business Consultant bij Dynamic People

 
Jan Brouwer  

Jan Brouwer
Business Group lead Dynamics bij Microsoft

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 18 april 2019, 11:00 uur
Thema: Cloud
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel Microsoft

Microsoft

Onze missie en ons doel bij Microsoft is om mensen en bedrijven waar ook ter wereld te helpen hun mogelijkheden optimaal te benutten.

Profiel Microsoft ›