Webinar: Met het oog op (digitale) duurzaamheid

Op donderdag 27 september 2018 van 13:00 tot 14:00 nemen Marcel Mertens (BCT), Bart Suers (BCT) en Kees Groeneveld (eSpecialisten) u graag mee in een informatieve sessie over de stand van zaken en uitdagingen van digitale duurzaamheid.

Dit webinar wordt samen met eSpecialisten, een partner van BCT, georganiseerd.

Wat wordt er besproken?

Digitaal werken staat in de belangstelling, maar moet in veel gevallen nog goed ingevuld gaan worden. Zo zien we dat b.v. bouwdossiers in veel gevallen nog grotendeels analoog worden opgeslagen. Maatregelen op het gebied van digitaal duurzaam werken zijn er nauwelijks. Op 9 mei is er een rapport aangeboden door minister Slob aan de Tweede kamer waarin wordt aangegeven dat er wel digitaal wordt gewerkt, maar dat digitale duurzaamheid achterblijft. Verder bleek dit ook uit verschillende sessies tijdens de Dag van de Digitale Duurzaamheid 2017 en workshops Vervanging. Op de vraag wie een digitaal duurzaamheidsplan heeft gaf ruim 90% aandeze niet te hebben.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Wat is het belang van digitale duurzaamheid en hoe leidt dit tot digitaal vertrouwen?
  • Wat is de relatie met de aankomende omgevingswet?
  • Wat is de relatie met vervroegd overbrengen en hoe zit het dan met bevragen?
  • Hoe je digitale duurzaamheid kunt gaan organiseren.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is interessant voor bestuurders, informatiemanagers, archivarissen en IT beheerders en iedereen met belangstelling voor (digitale) duurzaamheid. U bent van harte welkom deel te nemen aan het webinar!

Zo volgt u dit webinar

U volgt dit webinar eenvoudig vanuit uw eigen stoel. Meld uzelf aan via het formulier op deze pagina. Na uw aanmelding ontvangt u een link waarmee u kort voor de start van het webinar kunt inloggen in onze online omgeving.

Het enige wat u nodig heeft is een werkende internetverbinding en de mogelijkheid om geluid af te spelen op uw computer. Maakt u gebruik van een smartphone of tablet? Download dan deze app.

Heeft u tijdens het webinar vragen? Stel uw vraag dan via de chatmogelijkheid. Wij zullen deze live beantwoorden tijdens het webinar.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 27 september 2018, 13:00 - 14:00 uur
Thema: Digitale duurzaamheid
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel BCT

BCT

Als de wereld om je heen verandert kun je twee dingen doen. Je wacht rustig af en je ziet wel wat er gebeurt, of je zoekt een betrouwbare partner die je proactief helpt om je doelen te bereiken. Een organisatie met kennis en ervaring en die weet wat er speelt in de markt. BCT is die partner die al geruime tijd met beide benen in deze nieuwe realiteit staat. Kortom, een partner die weet waar je vandaan komt, maar ook precies begrijpt waar je naartoe wilt.

Profiel BCT ›