Webinar: Is uw organisatie klaar voor de Cloud?

Werken in de cloud heeft een aantal grote voordelen. Rekenkracht en opslag kunnen op afstand gemakkelijk worden vergroot of verkleind. Daarnaast gaat de uitrol van nieuwe diensten een stuk sneller in een virtuele omgeving. Omdat de IT-omgeving dankzij de flexibiliteit van de cloud sneller kan meebewegen met de business, worden organisaties een stuk wendbaarder.

Cloudmigratie

Veel bedrijven hebben applicaties op eigen servers staan en overwegen ze te migreren naar de cloud. Deze aanpak is niet optimaal. Weliswaar garandeert het minder hardwarebeheer, pay-per-use en flexibiliteit, maar met lift-and-shift lopen organisaties het risico legacy of onnodige servers 1-op-1 mee te nemen. Daardoor benutten bedrijven niet de maximale kracht van cloud computing. Daarom biedt COMPAREX een unieke interactieve webinar over de mogelijkheden van Microsoft Azure.

Interactief webinar

Tijdens dit webinar ziet u op welke manier u wél de volledige strategische potentie van cloud-computing kunt inzetten. Tijdens deze live uitzending kunt u vragen stellen aan consultants van COMPAREX. Zij helpen u vooruit vanuit de kennis die zij hebben opgedaan bij talloze migraties naar Microsoft Azure.

Sprekers

  • Jeroen Engelander
  • Jeffrey Persson

Schrijf u nu in

Wilt u alles weten van cloud-computing en Microsoft Azure in het bijzonder, aarzel dan niet en schrijf u ook in voor het webinar Cloud Readiness op dinsdag 11 april om 11:00 uur.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 11 april 2017 - 11:00 - 12:00 uur
Thema: Cloud Migratie
Kosten: Gratis
Locatie: Online te volgen via je eigen device

 

Inschrijven voor: Webinar: Is uw organisatie klaar voor de Cloud?

Vul onderstaand formulier in om u in te schrijven voor 'Webinar: Is uw organisatie klaar voor de Cloud?' op .

 

Met deze inschrijving gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.