Webinar: Zo gaat een organisatie succesvol werken met Microsoft Teams

Steeds meer productiebedrijven maken gebruik van Microsoft Teams. Met een reden, want Teams helpt medewerkers en teams om sneller, makkelijker en beter met elkaar samen te werken. Resultaat? Werknemers worden productiever en hun werkplezier neemt toe. De vraag bij veel organisaties is alleen: wat komt erbij kijken om mijn productiebedrijf succesvol te laten werken met Teams. In dit webinar delen we alle ins en outs hiervoor met je.

Wat ga je opsteken van dit webinar?

We besteden jouw tijd en de onze graag nuttig. Daarom zorgen we ervoor dat je veel gaat opsteken van het webinar. Dit is wat je mag verwachten:

  • Je hebt overzicht van de succesbepalende factoren
  • Je weet welke valkuilen er op de loer liggen
  • Je ziet voor je welke fases er zijn
  • Je leert hoe je gebruikers betrekt
  • Je weet wat de belangrijkste vervolgstappen zijn

Wie, wat, wanneer?

We laten je in een uur tijd zien wat ervoor nodig is om succesvol aan de slag te gaan met Microsoft Teams. Natuurlijk is er ook gelegenheid om je vragen te stellen. Schrijf je snel in en leer hoe jij Teams succesvol uitrolt in jouw organisatie.

Datum: dinsdag 16 oktober 2018
Tijd: 16.00 - 17.00
Locatie: achter je computer
Kosten: geen

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 16 oktober - 16:00 uur
Thema: Microsoft Teams
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel Rapid Circle

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›
 

Inschrijven voor: Webinar: De ins en outs om een organisatie succesvol te laten werken met Microsoft Teams

Vul onderstaand formulier in om u in te schrijven voor 'Webinar: Zo gaat een organisatie succesvol werken met Microsoft Teams' op .

 

Met deze inschrijving gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.