Webinar - De faalkosten in projecten terugdringen?

U heeft als onderneming in de techniek, bouw of offshore al langere tijd te maken met dezelfde hardnekkige problematiek. Onder druk staande marges, reductie van faalkosten en een juiste risico analyse op een aan te nemen werk. Een belangrijke oorzaak van deze problematiek is het gebrek aan standaardisatie en het strikt volgen van processen. Door meer procesgericht, met gecentraliseerd documentmanagent en gestructureerde communicatie te gaan werken, kunt u uw rendement aanzienlijk verbeteren.

Project 365

CTB heeft, op basis van jarenlange ervaring, Project 365 ontwikkeld. Project 365 is de ultieme project- en document managementoplossing voor de bouw, techniek en offshore. Project 365 is een cloud-oplossing en biedt je, op basis van Microsoft Office 365, Microsoft SharePoint en Microsoft Teams de mogelijkheid om alle projectinformatie en documentatie te stroomlijnen, eenvoudig samen te werken met alle projectleden (ook met derden) en procesoptimalisatie onderdeel te laten uit maken van het dagelijks werk. Deze oplossing voorkomt ook ‘shadow IT’ oplossingen.

Door de gestructureerde manier van werken in Project 365, houdt u grip op uw projecten, verhoogt u uw rendement en verlaagt u de projectrisico’s.

Leer tijdens ons webinar op 6 maart (om 08.00 uur of 16.00 uur) het volgende:

  • Wat is de visie van CTB op het terugdringen van faalkosten en risico’s?
  • Wat is de kracht van Office 365 voor bedrijven in techniek, bouw en offshore?
  • Wat is Project 365 en hoe helpt het jou om meer grip op projecten te krijgen?

Na het webinar heeft u een helder overzicht wat Project 365 uw organisatie kan bieden.

Meld u nu aan voor het webinar via deze link

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 6 maart 2018, 08:00 uur
Thema: Innovatie in de bouw
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel CTB

CTB

Onze missie is om bedrijven te helpen met hun digitale transformatie. Van cultuuromslag tot en met het omarmen van nieuwe technologie. Wij begeleiden hen met het invoeren van moderne sales & marketing, het verbeteren van productiviteit en het leveren van slimme serviceverlening.

Profiel CTB ›