Online talkshow: Big Data & Marketing

Door data uit allerlei bronnen te gebruiken kunnen organisaties hun klanten op een steeds relevantere wijze bereiken. Gedrag is terug te lezen in harde data waardoor marketeers beslissingen kunnen nemen op basis van bewijs in plaats van onderbuikgevoel. Maar het praktisch gebruiken van data blijft een technische, organisatorische en commerciële uitdaging. In deze unieke online talkshow gaan we daar dieper op in.

Paul Postma

Paul Postma zal als tafelgast in de studio aanwezig zijn. Paul is auteur van het boek “Big Data Marketing”. Hij laat zien hoe u klein kunt beginnen en met die ervaring snel kunt opschalen door gebruik te maken van data uit meerdere bronnen. Aan bod komen onder meer ervaringen van Ben & Jerry’s, Funda, VICE en Landal GreenParks.

Big data ook voor kleinere organisaties

Maar big data is niet alleen van waarde voor de ‘big brands’. Onze tweede tafelgast spreekt daarom op basis van de ervaringen met big data bij kleinere organisaties. En daarbij komen niet alleen de successen aanbod, we besteden speciale aandacht aan valkuilen en mislukkingen uit de praktijk. Zodat u kunt leren wat wel en wat niet werkt.

De journalistieke noot wordt gewaarborgd door Alex Beishuizen, gastheer van deze online talkshow en hoofdredacteur van Adfo Groep. Maar tijdens deze uitzending kunt u ook zelf vragen stellen aan de tafelgasten en uw mening delen via polls. Schrijf u in voor deze interactieve uitzending op 14 maart om 14.00 uur. De beste vragen worden beloond met een gratis boek van Paul Postma.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 24 maart 2017, 14.00 uur
Thema: Big data
Kosten: Geen
Locatie: Online te volgen via uw eigen device