KPMG Powered Finance

De resultaatgerichte transformatieoplossing die jouw bedrijf voorbereidt voor de toekomst

Overweeg je ook om jouw Finance processen aanzienlijk te standaardiseren, te automatiseren, jouw financiële bedrijfsmodel te transformeren, prestaties te stimuleren door middel van inzichtelijke zakelijke beslissingen en de flexibiliteit te brengen die nodig is in de huidige markt? Wil je ook meer grip en inzicht in jouw financieel bedrijfsmodel en flexibel mee kunnen groeien met de snel veranderende omgeving van jouw organisatie, zowel nationaal als internationaal?

CEO's willen radicale transformatie van het bedrijfsmodel

71%1 van de CEO’s wereldwijd is van plan het bedrijfsmodel van hun organisatie radicaal te transformeren. CFO’s spelen hierin een cruciale rol bij het realiseren van deze nieuwe strategische prioriteiten maar vragen zich ook af;

  • Hoe toekomstbestendig is mijn Financiële organisatie?
  • Hoe kan ik mijn mensen helpen de veranderingen te omarmen?
  • Hoe groei ik mee met de snel veranderende omstandigheden?
  • Hoe krijg ik meer waarde uit mijn gegevens?
  • Hoe zorg ik voor standaardisatie en meer gemak in processen?
  • Hoe krijg ik inzicht en controle?
  • Hoe verhoog ik mijn ROI bij financiële transformatie?

Ontdek Powered Finance

Met KPMG Powered Finance, de vooraf geconfigureerde cloudoplossing, volledig gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 technologie, maakt het mogelijk om snel te transformeren en streeft ernaar om maximale waarde te halen uit jouw overstap naar de cloud. Powered Finance richt zich volledig op de toekomstige flexibiliteit van jouw bedrijf.

In deze webinar krijgt je inzicht en tips voor een snellere en soepele start van jouw digitale transformatie en laten wij zien dat Powered Finance verder gaat dan de standaard cloudgebaseerde technologie oplossing. Kortom, het is niet wat je in de cloud stopt, maar wel wat je er uit haalt.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 31 maart 2020, vanaf 11 uur
Thema: Digitale transformatie
Kosten: Gratis
Locatie: Online