Je werknemers: het gezicht van jouw organisatie!

Eerstelijns medewerkers zijn van groot belang in de productie-, detailhandel-, gezondheidszorg-, overheids- en vele andere sectoren. Ze zijn de eersten die met klanten communiceren, het merk van een organisatie vertegenwoordigen en producten en services in actie zien.

Wil je meer weten over hoe jij jouw Eerstelijns medewerkers de juiste hulpmiddelen geeft om te voldoen aan de eisen van vandaag, morgen en de toekomst? Met Office 365 wordt het gemakkelijk voor hen om te communiceren, hun werk te beheren, hun vaardigheden te verbeteren, en ideeën en kennis uit te wisselen. Op 27 maart organiseren wij een sessie speciaal voor de Retail waarin we ingaan op:

  • Hoe jij je werknemers slimmere, eenvoudigere hulpmiddelen kunt geven waarmee ze planningen kunnen bekijken, diensten kunnen ruilen, verlof kunnen aanvragen, taken kunnen beheren en hun werk kunnen vereenvoudigen.
  • Waarom je ervoor moet zorgen dat je winkels en medewerkers beschikken over de informatie die ze nodig hebben om optimaal te presteren.
  • Hoe jouw klantgegevens optimaal beschermt zijn.

Schrijf je hiernaast in en zorg dat je erbij bent!

12:00 ontvangst met lunch
13:00 start
17:00 afsluiting met borrel

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 27 maart 2018 | 12:00 pm - 5:00 pm
Thema: Retail, medewerkers, klantgerichtheid, moderne werkplek
Kosten: Gratis
Locatie: Johan Huizingalaan 763a, 1066 VH Amsterdam

Profiel Microsoft

Microsoft

Hoe ziet digitale transformatie er voor de retail concreet uit? Microsoft technologie ondersteunt retailorganisaties in het optimaliseren van iedere fase in de buyer journey. Van warehouse management tot point-of-sale, en van moderne werkplek tot customer analytics. Ontdek de mogelijkheden.

Profiel Microsoft ›