Internet of Things congres

IOT, what’s in it for me?

IoT, het ‘Internet der dingen’ verandert het gebruik en het businessmodel van steeds meer machines, gebouwen en infrastructuur. Door de steeds maar dalende kosten van sensoren, de toenemende reken- en opslagcapaciteit van computers en nieuwe draadloze protocollen, ontstaan legio kansen om efficiënter, klantgerichter, sneller, veiliger en innovatiever te werk te gaan. Ook is er een keerzijde. Data security en privacy dienen niet onderbelicht te blijven.

Tijdens het IoT congres 2017, bieden we u enerzijds inzicht in de mogelijke toepassingen van IoT. Denk hierbij aan predicitive analytics, predicitive maintenance & machine learning en bieden we u anderzijds een zo compleet mogelijk overzicht van de uitdagingen op het gebied van security en de IT infrastructuur / storage management.

De doelgroep

Dit congres richt zich op een hoogwaardige doelgroep van eindgebruikers (managers, senior specialisten en andere functies in de DMU) die op de hoogte willen blijven van de huidige trends en ontwikkelingen en willen investeren in oplossingen op het gebied van IoT en Big Data.

De revolutie

Wie in Google naar "4e industriële revolutie" zoekt, krijgt tal van definities, whitepapers en nieuws. Veel daarvan gaat over de theorie. Wat kan de revolutie u brengen? Wat zijn de mogelijkheden? etc etc.

Tijdens Hét Internet of Things congres, 14 maart in Rotterdam, gaat het niet over wat de toekomst u kan brengen, maar laten we u juist zien wat er nu al mogelijk is. Geen theorie, maar praktijkvoorbeelden van vandaag. Een greep uit het programma:

  • Predictive maintenance in de productielijn van Philips
  • Axians - Connected machines: een nieuw business model?
  • IFS over machine learning en sensoren
Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 14 maart 2017 - 09:00 - 17:00 uur
Thema: IoT
Kosten: Gratis voor de eindgebruiker
Locatie: Stadion Feijenoord, Rotterdam

Profiel Heliview Conferences & Training

Heliview Conferences & Training

Heliview Conferences & Training initieert, ontwikkelt en organiseert congressen, B2B evenementen, trainingen en internationale studiereizen.

Profiel Heliview Conferences & Training ›