Innovatie in de geestelijke gezondheidszorg

Dit is waarom de cloud strategie van Arkin in de prijzen is gevallen

Hoe zorg je ervoor dat er snel zoveel mogelijk medewerkers optimaal op afstand kunnen werken? Dat is tegenwoordig de centrale vraag voor IT-organisaties. Rapid Circle helpt je bij het oplossen van dit vraagstuk door regelmatig informatieve webinars te verzorgen met concreet advies.

Wil je leren hoe een van de meest vooruitstrevende organisaties in de geestelijke gezondheidszorg digitalisering aanpakt? In dit webinar gaat Freerk Terpstra in gesprek met Michiel Kooper, CIO bij Arkin en Harold Punter, CEO bij Rapid Circle. Samen bespreken zij de cloud strategie van Arkin, de uitvoering ervan, de resultaten, de uitdagingen en de plannen voor de toekomst.

Arkin is zonder twijfel een van de meest vooruitstrevende GGZ-organisaties van Nederland als het gaat om digitalisering. Al 6 jaar geleden ontwikkelden ze samen met Rapid Circle een cloud strategie. En deze strategie betaalt zich uit. Zeker vanaf de start van de crisis toen er snel geschakeld moest worden om patiënten goed te kunnen blijven behandelen en zorgverleners goed te kunnen laten werken.

Mede op basis van deze case study werd Rapid Circle dit jaar verkozen tot wereldwijd Microsoft Partner of the Year Moderne werkplek en Teams.

Wil je weten wat Arkin heeft gedaan en waarom? Tot welke resultaten dit leidt? En wat de uitdagingen en plannen zijn? Meld je dan aan voor het webinar.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Donderdag 10 december 2020, vanaf 14:30 uur
Thema: Cloudstrategie, digitalisering in de zorg
Kosten: Gratis
Locatie: Online