Hoe solide is jouw datacenter security?

Denk jij wel eens na over alle bewust en onbewust geïmplementeerde software in jouw datacenter?

Verantwoordelijk zijn voor het IT-landschap van het bedrijf is een grote verantwoordelijkheid. Je beheert namelijk diverse applicaties die cruciaal zijn voor het zakelijke succes van de onderneming. Deze programma’s en applicaties moeten natuurlijk altijd up-to-date en veilig zijn. In een wereld waar hackers toegang hebben tot kant-en-klare exploit-codes is het van belang altijd de nieuwste beveiligingspatches in te zetten. Zo bescherm je jouw servers, beveilig je data, maak je data beschikbaar voor gebruik en houd je de reputatie van jouw onderneming intact. Maar dit is een tijdrovende klus, daarom zien we dat in de praktijk patches vaak laat of niet worden uitgevoerd.

In dit webinar vertellen we je meer over de risico's van het te laat of helemaal niet patchen van software in jouw datacenter. We laten je zien hoe Ivanti kan helpen bij het veilig en geautomatiseerd patchen.

Agenda

  • De risico's van niet-gepatchte systemen
  • Het belang van patching in het datacenter
  • De voordelen van Ivanti Patch voor het datacenter
  • Legacy OS-patches
  • Patch- en Enterprise Service Management

Deze webinar duurt ongeveer een half uur en wordt gegeven in het Engels. Aan het eind van de webinar is er ruimte om vragen te stellen die we live zullen beantwoorden. Zien we je ook online?

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Donderdag 26 maart 2020, 10:00-11:00
Thema: Datacenter security
Kosten: Gratis
Locatie: Online

 

Inschrijven voor: Hoe solide is jouw datacenter security?

Vul onderstaand formulier in om u in te schrijven voor 'Hoe solide is jouw datacenter security?' op Donderdag 26 maart 2020, 10:00-11:00.

Met deze inschrijving gaat u akkoord met de Privacy Statement van .