Webinar: Hoe realiseert u optimale communicatie tijdens het proces van kopersbegeleiding?

Innovatie in de woningbouw

De woningmarkt trekt aan, waarbij snelle digitale veranderingen zorgen voor een verschuiving van de markt met daarbij een andere klantvraag. Om hier efficiënt op in te kunnen spelen, ontstaat er in de woningbouw een groeiende behoefte aan online IT-ondersteuning ten aanzien van de commercie, realisatie en nazorg op dit gebied.

Digitale transformatie van de kopersbegeleiding

In dit webinar lichten wij onze visie op de digitale transformatie van het proces van kopersbegeleiding toe. De cloudoplossing HOOMCTRL biedt bouwend Nederland een oplossing op het snijvlak van techniek en communicatie tussen woningbouwers en potentiële kopers. Van een online verkoopmodule en een platform voor communicatie tussen kopers, kopersbegeleiders, onderaannemers en andere betrokkenen tot het aanbieden van service- en onderhoudsdiensten ná de realisatie.

Tijdens dit webinar leggen wij u graag stap voor stap uit:

  • Op welke manier HOOMCTRL bijdraagt aan een beheersbaar en efficiënt klantgericht proces;
  • Hoe het ERP-systeem ‘4PS Construct’ met functionaliteiten voor o.a. kopersbegeleiders, werkvoorbereiders, uitvoerders en administrateurs dit proces ondersteunt;
  • Hoe u zelf het proces van kopersbegeleiding optimaliseert.

Meer weten? Meld u aan en laat u inspireren!

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 29 maart 2018, 15:00 uur
Thema: Innovatie in de bouw
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel 4PS

4PS

4PS maakt, implementeert en onderhoudt de beste ICT voor de wereldwijde Bouw, GWW en Installatietechniek. Met 150 professionals werken wij dagelijks aan toepassingen die onderscheidend zijn voor onze 300 klanten.

Profiel 4PS ›
 

Inschrijven voor: Hoe realiseert u optimale communicatie tijdens het proces van kopersbegeleiding?

Vul onderstaand formulier in om u in te schrijven voor 'Webinar: Hoe realiseert u optimale communicatie tijdens het proces van kopersbegeleiding?' op .

 

Met deze inschrijving gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.