Hoe jouw organisatie continu profiteert van de onophoudelijke stroom aan Microsoft updates

Waardevolle verbeteringen altijd op het vizier

Voor IT-verantwoordelijken bij organisaties die gebruikmaken van Microsoft diensten (zoals Office 365, Exchange, Azure, Sharepoint en Teams) is de onophoudelijke stroom aan updates een terugkerende uitdaging, want:

  • Welke Microsoft updates komen eraan? Wat houden deze updates in?
  • Zijn deze updates wel of niet relevant om door te voeren?
  • Hoe implementeren we deze updates snel en succesvol?

Niet volgen is geen optie. Zo kan je belangrijke updates missen of bestaande functionaliteiten of integraties komen in gevaar als je er niks mee doet. Rapid Circle ontwikkelde een aanpak om continu up to date te blijven van wat er komt en relevant is, zodat jouw organisatie altijd voordeel heeft van nieuwe updates.

Even voorstellen: onze expert

Jesse Brandsma | Business Consultant Strategie & Adoptie bij Rapid Circle
Betrokken bij het implementeren en doorontwikkelen van het Office 365 platform voor klanten van Rapid Circle. Altijd op zoek naar de beste innovaties.

Over Rapid Circle
Rapid Circle ondersteunt organisaties bij het innoveren van samenwerking; de digitale werkplek; bij de transitie naar de cloud en bij het verbeteren van dienstverlening met Office 365, Microsoft Azure en CRM online. We doen dit sinds 2008 met inmiddels meer dan 120 medewerkers in Amsterdam, Pune en Melbourne.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: 26 maart 2019, 11:00 uur
Thema: Office 365, Exchange, Azure, Sharepoint en Teams
Kosten: Gratis
Locatie: Online webinar

Profiel Rapid Circle

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›